Danas je handsfree tehnologija vrlo popularna i rasprostranjena u svetu. U vreme kada su, zbog veće bezbednosti, pravila za korištenje telefona u vožnji sve strožija, handsfree uređaji ne služe samo za udobnost i komfor već postaju i stvarna potreba.

Bury CC 9056

Bluetooth handsfree uređaj za kola sa MP3 i ekranom na dodir

Ekran na dodir – 2.8 inča ekran lak za korišćenje

Multi – finkcionalnost – moguće je povezati 2 mobilna telefona istovremeno.

Funkcija snimanja glasa – snimanje telefonskih razgovora i ostavljanje instukcija kasnijim vozačima

Prikaz teksta – prikaz tekstualnih poruka, e-mailova i sačuvanih unosa brojeva telfona

Puštanje muzike – MP3 puštanje muzike sa vašeg mobilnog telefona na hi-fi uređaje automobila

Bury CC 9048

Handsfree uređaj – Bluetooth hands-free komplet za korištenje mobilnog telefona u vožnji, poseduje 9 tastera daljinskog upravljanja i funkciju punjenja mobilnog telefona, kao i istoremeno spajanje 2 mobilna telefona sa uređajem, odlikuje ga jednostavna instalacija i rukovanje i kvalitetan zvuk.

Bury 9058

Handsfree uređaj – Bluetooth hands-free uređaj sa ekranom na dodir i dodatkom za punjenje mobilnih uređaja. Ekran na dodir omogućava ulazak u meni, pozivanje i podešavanje jačine zvuka. Punjač za mobilne uređaje omogućava vam da imate uvek napunjen uređaj koji možete koristiti u vozilu. Moguće je povezati dva uređaja na ovaj sistem. Omogućeno je i glasovno pozivanje kontakata sačuvanih u vašem mobilnom urešaju.

Zedex vam nudi bluetooth rešenja za sve vrste vozila i mobilnih uređaja renomiranih proizvođača Parrot i Bury. Ove uređaje, između ostalog, karakterišu stoprocentna kompatibilnost sa svim mobilnim, PDA i tablet uređajima, jednostavna ugradnja prilagođena svim vozilima (ISO konektor), dok se posebna pažnja poklanja kvalitetu zvuka.

Zainteresovani ste za saradnju, ili vam je potreban savet iz oblasti kojima se bavimo?

Call Now Button