Auto kamera Neoline S61

  

Neoline video kamera za snimanje u vožnji S-61

  

Kamera za snimanje u vožnji Neoline Wide S61

  

NEOLINE FullHD auto kamera za snimanje u vožnji koja pruža visoku kvalitetu videozapisa zahvaljujući moćnom procesoru, SONY-evoj matrici, WDR funkciji i CPL filtru protiv jakog bleštavila. Ovo, zajedno s
kompletom proširenog sadržaja i svojom maloprodajnom cijenom, ćini NEOLINE Wide S61 jednom od najboljih ponuda na tržištu.

  

O proizvodu:

 

Kompaktne dimenzije:
NEOLINE Wide S61 nije veći od kutije šibica, pa ne privlači pažnju na parkiralištima i ostalim mestima.

  

CPL filter:
CPL filter protiv jakog odsjaja (npr. jakog bleštavila sunca) postavljen je na vrh NEOLINE Wide S61. Isti smanjuje količinu sunčevog sjaja i refleksije unutrašnjosti s vetrobranskog stakla na videozapisu. Takođe, CPL filter protiv odsjaja uvelike poboljšava kontrast slike.

  

Poboljšani video kontrast:
NEOLINE Wide S61 opremljen je WDR funkcijom (WIDE DYNAMIC RANGE – prošireni dinamički raspon) što omogućava kameri da pruži uravnoteženu sliku boja i svjetla u teškim uvjetima, kao što su pozadinsko osvetljenje i intenzivno menjanje osvetljenja. To je posebno važno pri ulasku i izlasku iz tunela, na jakom sunčevom svetlu itd. Zahvaljujući WDR-u kvalitet videa ostaje visoka i u najtežim uslovima.

  

Zaštita protiv teških vremenskih uvjeta:
NEOLINE Wide S61 opremljen je kondenzatorom, a ne standardnom baterijom. Kondenzator je mnogo otporniji na visoke temperature i ima duži radni vijek. Zahvaljujući kondenzatoru rešavaju se mnogi tipični problemi sa instrumentima poput pregrejanja, eksplozivne baterije, gubitka “poslednjih” datoteka.

  

Senzor pokreta:
Kompaktna veličina NEOLINE Wide S61 omogućuje mu da se gotovo neopaženo koristi na parkiralištu ili noću za snimanje ekstremnih događaja. Ugrađeni senzor pokreta aktivira snimanje pojavom kretnji ispred kamere.

  

Visoka kvaliteta videozapisa:
Visoku kvalitetu i detalje video zapisa u NEOLINE Wide S61 osigurava snažni Novatek procesor i SONY-jeva matrica. Oni omogućuje NEOLINE Wide S61 da zabilježi videozapise u FULL HD rezoluciji 1920 * 1080 pri 30 sličica u sekundi, što rezultira kvalitetnom i detaljnom slikom.

  

Wi-Fi za pametne telefone:
NEOLINE Wide S61 opremljen je Wi-Fi modulom. Aplikacija je dostupna korisnicima na App Storeu i Play Marketu, što vam omogućuje spremanje potrebnog videozapisa u memoriju vašeg pametnog telefona ili ga u slučaju nužde prenesite na Internet ili memorijsku karticu te možete predočiti prometnoj policiji u slučaju potrebe. Korisnik može prilagoditi kameru u skladu sa svojim željama.

  

Široki ugao gledanja:
Zbog širokog ugla gledanja od 140″ NEOLINE Wide S61 pokriva 5 traka puta bez narušavanja slike. Kamera će zabeležiti sve što se događa na putu.

  

Sastav obaveštavanja o prekinutom snimanju:
Kako bi se spriječio izostanak zapisa, NEOLINE Wide S61 pruža funkciju obaveštenje o zaustavljenom snimanju. U tom slučaju kamera daje poseban zvučni signal.

  

Komplet proširenog sadržaja:
NEOLINE Wide S61 dolazi s punjačem s 2 USB priključka, od kojih se jedan može puniti mobilnim uređajima te 2 nosača: standardni s usisnom kupolicom i s 3M ljepljivom trakom.

  

Karakteristike proizvoda:
– Rezolucija videozapisa: Full NO 1920 * 1080 (30 fps)
– Novatek procesor
– SONY matrica
– Kut gledanja: 140 B0
– Veličina zaslona: 1,5″ (3,8 cm)
– Ugrađeni kondenzator
– CPL filter protiv jakog odsjaja (blještavila sunca)
– Format video zapisa: MOV (N.264)
– Ugrađeni mikrofon / zvućnik
– WDR funkcija (Wide Dynamic Range)
– Wi-Fi
– G-senzor
– Senzor pokreta
– Ciklično snimanje: 1/2 / 3 min
– Kontinuirano snimanje
– Automatsko iskljućivanje
– Datum / Vrijeme fiksni na zaslonu
– Mogućnost fiksiranja broja registracijske tablice vozila na ekranu
– MicroSD 8Gb – 128Gb (klasa 10)
– Temperatura skladištenja: od -20 do + 70
– Radna temperatura: od -10B0C do +60B0C
– Ulazni napon: DS 5V, 1.5A
– Izlazni napon ZU: DS 12-24V
– Dimenzije: 65 x 19 x 42 mm
– Težina: 58 g

  

Sadržaj pakiranja:
– NEOLINE Wide S61 kamera za snimanje u vožnji
– Nosać vetrobranskog stakla s usisnom čašicom
– Nosać vetrobranskog stakla sa 3M trakom
– Auto punjač s 2 USB priključka
– mini-USB kabel
– Garantni list
– Korisnički priručnik

Call Now Button