Neoline Ks-COP 9100s je prvi hibrid na svetu sa jedinstvenom međunarodnom radarskom platformom za detekciju svih radara u K (Evropa, SAD, CIS, itd.), Ka (Evropa, Izrael, SAD) i specijalni M pojas (Evropa).

 

Snažni Ambarella CPU, višestruka staklena optika i Sony senzor pružaju visokokvalitetan video. Širok ugao gledanja od 135 stepeni omogucćava da četiri putne trake stane u fokus. Automatski noćni režim vam pomaže da vidite sve detalje na tamnim delovima puta. Režim se aktivira na osnovu podešavanja vremena u samom meniju.

 

Uređaj ima integrisani ultrasenzitivni modul EKSD Plus, koji obezbeđuje maksimalnu udaljenu detekcije policijskog radara u K, Ka i M opsezima. Uređaj je posebno efikasan u Turbo modu, upozoravajući na radare niske snage usmerene prema zadnjem delu automobila, kao što su Gatso, Multanova 6F, Multa Radar, itd. Turbo mod se automatski uključuje kada se postigne određena brzina.

 

Neoline Ks-COP 9100s je prvi hibrid na svetu koji detektuje Multa Radar CD i CT. Ova vrsta radara se široko koristi u Evropi. Ovi radari imaju jedinstvenu signalnu strukturu koja zahteva posebnu platformu za njenu detekciju. Za korisnikovu udobnost uređaj detektuje Multa Radar u specijalnom M opsegu, tako da korisnik bude upozoren na takav radar.

 

Kreirajući Neoline Ks-COP 9100s, uzeli smo u obzir zakonska ograničenja različitih zemalja u pogledu upotrebe radarskih detektora. Na taj način se radarska jedinica može lako odvojiti jednostavnim kretanjem ruku i uredaj će nastaviti da radi kao GPS informator. Dodatno, uređaj ima visoko-efektivnu zaštitu od Spectre 4 i Spectre Elite RDD uređaja, široko korišćenih u Europi.

 

Call Now Button