Ugradnja i održavanje elektronske zaštite

Zedex d.o.o. je kompanija koja se bavi ugradnjom i održavanjem elektronske zaštite pokretne i nepokretne imovine, u vidu alarmnih sistema i video nadzora, sa velikim spektrom sistema kamera i komunikacionih mreža. Naša specijalnost predstavlja integrisanje svih bezbednosnih sistema u jedan sistem – čime se postiže lakša kontrola nadzora i alarma, lakši korisnički pristup, kao i daljinski nadzor preko interneta.

U našem servisu za vozila vršimo ugradnju auto alarma, auto akustike, bluetooth i handsfree opreme, GPS sistema za nadzor vozila, zatim ugradnju parking senzora, centralnog daljinskog zaključavanja vozila, prenosnu navigaciju i GSM dojavu.

Ovlašćena distribucija i servis Cobra Automotive Technologies

U svom radu koristimo originalne urađaje i komponente renomiranih svetskih proizvođača kao što su: Cobra, Paradox, Samsung, Sony, Videosec, CNB, Valeo i mnogi drugi. Posedno smo ponosni na činjenicu da smo od 2006. godine ovlašćeni distributer i serviser alarmnih sistema italijanskog proizvođača Cobra Automotive Technologies, koji predstavlja simbol poverenja i integriteta i jedan je od pionira u ovoj oblasti.

Kvalitet

Cobra Automotive Technologies jedna je od vodećih kompanija na polju bezbednosti i zaštite vozila. Kompanija Cobra uvek teži da ponudi najnovija rešenja kako bi se mogle izbeći neprijatne situacije kao što su: krađa vozila, krađa iz vozila, odnošenje automobila, nezgode pri malim brzinama, odn. prilikom parkiranja vozila, obmane… Ovakvi događaji se mogu sprečiti i kontrolisati uz pomoć elektronskih sistema zaštite i servisa za lociranje i praćenje vozila. Sistemi zaštite i servisi se mogu razlikovati, u skladu sa različitim karakteristikama i zahtevima pojedinih tržišta.

Poverenje

Kompanija Cobra je osnovana davne 1975. godine. Danas ova kompanija predstavlja partnera svim najvećim evropskim i azijskim proizvođačima automobila i motocikala u čija vozila se ugrađuju zaštitni sistemi kao standardna oprema. Partnerstvo sa glavnim evropskim i azijskim proizvođačima vozila omogućava kompaniji Cobra da vrši istraživanja na najnovijim modelima vozila i da tako pronalazi najbolja rešenja za zaštitu vozila, u koja se zaštitni elektronski sistemi fabrički ugrađuju, ali isto tako i da ponudi tržištu zaštitnih sistema najbolja rešenja koja se mogu naknadno ugraditi u vozilo, tj. nakon njihove prodaje. Kako bi zadovoljila sve potrebe tržišta, kompanija Cobra je omogućila da se zaštitni elektronski sistemi mogu instalirati kako na vozila sa originalnim daljinskim upravljačem, tako i na vozila koja nemaju originalni daljinski upravljač.

Brend

Kompanija Cobra ima nekoliko svojih predstavništva na tlu Evrope i Azije. Predstavništva se nalaze u Italiji, Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Japanu i Kini. Centar za tehnološka istraživanja i proizvodnju elektronskih sistema jeste Varese (Italija), dok se kompjuterski softver za obezbeđivanje Centara za bezbednost razvija u Sophia Antipolis, Francuska. Kompaniju Cobra na evropskom i azijskom tržištu predstavlja mreža od oko 45 lokalnih distributera. Jedan od njih je i Zedex.

Call Now Button