Pandora IMMO – beskontaktna blokada motora za napredan nivo zaštite.

  

Pandora Immo je napredna elektronska blokada protiv otuđenja vozila. Sastav je dizajniran uz pomoć vrlo učinkovitih integrisanih rešenja, praktičan je, pouzdan i jednostavan za instalaciju. Putem Android pametnog telefona postavke možete prilagođavati preko Bluetootha. Immo ima najmanju radiofrekvencijsku identifikaciju među sličnim sastavima i najveći energetsku učinak.

  

Opis sastava:

Blokada protiv otuđenja ima ugrađeni akcelerometar u tri osi (senzor kretanja) koji omogućuje blokadu pokretanja motora ako se vozilo pomakne. Sprečava otkrivanje uređaja i omogućuje daljinsko pokretanje i predzagrejavanje motora bez potrebe za deaktivacijom funkcije blokade protiv otuđenja.

  

Potpuna sigurnost 

Pandora Immo opremljen je blokirnim relejem, Bluetooth identifikacijom primopredajnika i koristi proširene AntiHiJack algoritme kako bi osigurao prikladnu reakciju na pokušaj otuđenja.

  

Napredno upravljanje

Pandora Immo se s pametnim telefonima povezuje preko Bluetootha 4.2, a istim se koristi i za identifikaciju primopredajnika (potrebno umetnuti baterije CR2032, ne dolaze u kompletu).  Aplikacija za Android “Pandect BT” dostupna je u trgovini Google Play i omogućuje prilagođavanje svih funkcija uređaja te primanje informacija o njegovom statusu.

  

Niska potrošnja energije

Sstav je energetski učinkovit –uz Bluetooth 4.2 Low Power troši vrlo malo energije i ne sprečava sastave vozila od ulaska u stanje mirovanja.

  

Osiguranje kvalitete

Naše su sastave dizajnirali inženjeri iz struke, a celi se proizvodni proces odvija u Rusiji. Ponosni smo na detaljnu kontrolu kvalitete svakog koraka proizvodnje u svrhu osiguranja najboljih mogućih rezultata.

  

Sve u jednom

Ovaj je kompaktni sustav sveobuhvatno rješenje za koje nisu potrebni dodatni moduli.

 

Zainteresovani ste za saradnju, ili vam je potreban savet iz oblasti kojima se bavimo?

Call Now Button