Cobra Serija G196

Alarm za automobil – Osnovni model modularnog auto alarma sa dva vodootporna daljinska upravljača, opremljenih dugotrajnom baterijom (vek trajanja čak 3-5 godina) i dinamičkim kodom, antiscan funkcijom i anticode grabbing funkcijom, malih dimenzija i sa elektronskim osiguračima.

 

Cobra Serija G368

Alarm za automobil – Modularni auto alarm vrhunskih performansi u zaštiti Vašeg vozila, podesan je za ugradnju na sva vozila, opremljen je sa dve vozačke kartice sa dinamičkim kodom, antiscan funkcijom i anticode grabbing funkcijom, malih dimenzija, digitalnim ultra zvučnim senzorima, elektronskim osiguračima i HI power backup samonapajajućom sirenom.

 

Cobra Senzor nivoa

Alarm za automobil – Ukazuje na sve promene pozicije vozila (registruje i uzdužna i bočna pomeranja, pokušaj krađe točkova, kao i podizanje i šlepanje), aktivan je nakon 90 s od momenta aktiviranja alarmnog sistema.

Cobra Senzor loma stakla

Alarm za automobil – Ukazuje na razbijanje staklene površine na vozilu, prilikom razbijanja stakla aktivira se alarmni zvučni signal, odlukuju ga: male dimenzije, laka instalacija, kompatibilnost sa svim modelima Cobra auto alarma.

 

Cobra Volumetrijski hiperfrekventni senzor

Alarm za automobil – Namenjen je za zaštitu kabriolet i kombi vozila (za zaštitu tovarnog prostora), detektuje svaki napad na zamišljeni prostor oko sebe.

Cobra Ultrazvučni senzor

Alarm za automobil – Namenjen je za zaštitu unutrašnjeg prostora vozila, moguća ugradnja u sve vrste vozila bez obzira na dimenzije odeljka za putnike.

Cobra AK4610

Alarm za automobil – Modularni alarm, karakteristike: blokada motora, pasivno uključenje blokade motore, opciono, HI power sirena, automatsko uključenje u slučaju slučajnog isključenja, opciono, zaštita svih vrata, haube i prtljažnika, digitalni ultra zvučni senzori, sigurnosni taster za nužno isključenje alarma, LED dioda sa dijagnostičkom funkcijom, automatsko zaključavanje vrata sa senzorom brzine kretanja vozila, anti hijack funkcija- mogućnost vezivanja pokazivača pravca kretanja vozila, zvučna indikacija uključenja i isključenja alarma.

Cobra AK4615

Alarm za automobil – Modularni alarm za zaštitu od krađe na platformi 4600, karakteristike: blokada motora, pasivno uključenje blokade motore, opciono, HI power wireless backup samonapajajuća sirena, automatsko uključenje u slučaju slučajnog isključenja, opciono, zaštita svih vrata, haube i prtljažnika, digitalni ultra zvučni senzori, sigurnosni taster za nužno isključenje alarma, LED dioda sa dijagnostičkom funkcijom, automatsko zaključavanje vrata sa senzorom brzine kretanja vozila, anti hijack funkcija, mogućnost vezivanja pokazivača pravca kretanja vozila, zvučna indikacija uključenja i isključenja alarma.

 

 

 

Partnerstvo sa svim najvećim proizvođačima vozila na tlu Evrope i Azije, omogućilo je kompaniji Cobra da razvije rešenja za zaštitu od krađe za sva najpoznatija vozila, kao originalnu opremu. Treba istaći i da je kompanija Cobra obezbedila da se njeni uređaji mogu montirati kako na vozila sa originalnim daljinskim upravljačem, tako i na ona koja ga ne poseduju.

Osobine Cobra alarmnih sistema

  • Trenutna zaštita svih vrata i haube
  • Samonapajajuća sirena
  • Dodatne tačke vezivanje blokade
  • Ultrazvučni senzori za unutrašnjost automobila
  • Treptanje migavaca za indikaciju
  • Zvučna indikacija (Arming Only)
  • Dijagnostika (preko LED-diode)
  • PIN kod za deaktiviranje alarma
  • Automatsko resetovanje i reaktiviranje

Zainteresovani ste za saradnju, ili vam je potreban savet iz oblasti kojima se bavimo?

Call Now Button