Pandora PROFESSIONAL je apsolutni svetski prvak po pitanju nadzora i sigurnosti vozila.

  

Apsolutni svetski prvak po pitanju nadzora i sigurnosti vozila, Pandora Professional složeno je rešenje koje uključuje sve raspoložive sigurnosne i servisne funkcije, kao i dodatnu ličnu zaštitu i veliki niz mogućnosti konfiguracija za prilagođene funkcije i opremu. Potrebna je instalacija stručnjaka.

  

  

Opis sistema:

Usluge pružanja informacije putem Interneta

Mrežna usluga pandora-on.com omogućuje nadzor, upravljanje i prilagođavanje parametara vašeg vozila preko bilo kojeg računara ili pametnog telefona s vezom za internet. Možete pregledati celu istoriju protokola vašeg vozila. Svaki je događaj sačuvan uz podatke o stvarnom vremenu i datumu.

  

Uvek ćete biti obavešteni gde se koji događaj dogodio – naša mrežna usluga ne samo da prikazuje koordinate nego i stvarno mesto na Google Maps ili OpenStreetMaps.

  

Pandora Info – aplikacija za upravljanje putem pametnog telefona

Možete kombinovati svoje vozilo, alarmni sistem i pametni telefon. Za nadzor i kontrolu parametara vašeg vozila i sistema dostupne su posebne mobilne aplikacije dostupne za iPhone, iPad (preko trgovine iTunes) i Android uređaje (prekotrgovine Google Play).

  

Integrisan GSM sistem

Povećani domet kontrole od udaljenosti radijskog releja na pokrivenost mobilnom mrežom širom sveta. Primajte glasovne i tekstualna obaveštenje o novim alarmima i servisnim događajima koji se pojavljuju u vašem vozilu. Jednostavno kontrolišite svoje vozilo gdje god bili.

  

GPS/GLONASS pozicioniranje, praćenje

Trenutno otkriva poziciju vašeg vozila, sinhronizira vreme i datum, omogućuje snimanje koordinata u istoriji protokola. Dostupan je funkcija praćenja kretanja.

U svakom trenutku možete pristupiti detaljnom izveštaju o kilometraži, trajanju putovanja, prosečnoj i maksimalnoj brzini s pređenim putom ucrtanim na karti.

  

Višesistemski CAN interfejs

Omogućuje znatno veći stupanj odbrane od otuđenja modernih vozila integracijom sistema zaštite u originalnu elektroniku vozila.

Sistem podržava istovremeno povezivanje dve dela podataka sledećih tipova: LIN, K vod, K deo, P deo, W deo. Višesistemski CAN interfejs velike brzine omogućuje instalaciju sistema u bilo kojem modernom vozilu koje poseduje digitalni deo (brzina prijenosa podataka do 1 Mbit/s)

  

Šifra dinamične dvosmerne komunikacije

Pomoću novog AES algoritma šifriranja usluga dinamične dvosmerne komunikacije jamči razmenu informacije koju nije moguće elektronički hakovati kao i mogućnost otuđenja najmanje idućih 15 godina.

  

Novi višekanalni interfejs radiofrekvencijskog modula od 868 MHz

Novi višekanalni, uskopojasni radijski put prenosa s više brzina i zaštitom od smetnji omogućuje pouzdano povezivanje, brzu isporuku obaveštenja i praktičnu kontrolu sistema.

  

Upravljanje motorom

Pomoćne funkcije turbo tajmera i paljenja omogućuju ispravnu integraciju s motorima s turbopunjačem te aktivaciju sistema u vozilu dok motor radi bez ključa u bravi paljenja.

  

Višefunkcijsko radijski interfejs od 2,4 GHz

Ovaj interfejs omogućuje funkcije blokade protiv otuđenja s bežičnom identifikacijom i relejom za blokadu radijske kontrole što povećava zaštitu od otuđenja i odvoženja vašeg vozila. Podržani su dodatni uređaji od 2,4 GHz: GPS/GLONASS prijemnik NAV-3 i bežični programer RMP-03, koji omogućuje promenu postavki i ažuriranje softvera sistema s udaljenosti 5-7 metara preko računara.

  

Energetska učinkovitost

Pandora Pro funkcionira na svim modernim vozilima, potrošnja energije u skladu je sa zahtevima proizvođača vozila za dodatnu opremu.

  

Upravljanje grejačima motora

Ako u vašem vozilu postoji originalni sistem predzagrejavanja ili grejač motora, istima možete upravljati preko Pandora telemetrijskog sistema. Koristite moderan i učinkovit način predzagrejavanja vašeg vozila pre vožnje – daljinsko zagrejavanje pre vožnje.

  

Novi dvosmerni daljinski upravljač

Novi dvosmerni daljinski upravljač s inverznim indikatorom na temelju transreflektivne tehnologije (potrebno umetnuti baterije AAA, ne dolaze u kompletu). LCD ekran daljinskog upravljača omogućuje ugodan nivo kontrasta i pri jakom osvetljenju i u potpunom mraku.

  

Lična zaštita vlasnika

Pandora Pro jedini je sigurnosni sistem na svetu koji pruža mere lične zaštite za vlasnika. Ako su vaše zdravlje ili život u opasnosti, samo pritisnite SOS tipku na daljinskom upravljaču, a Pandora Pro će poslati obaveštenje vašim bližnjima i policiji da ste u nevolji, zajedno s trenutnim koordinatama vašeg vozila.

  

Automatska obaveštenja

Ako slučajno doživite automobilsku nezgodu, sistem će to automatski otkriti i poslati obaveštenje vašim bližnjima, zajedno s trenutnim koordinatama vašeg vozila. Automobilska nezgoda biti će sačuvana kao događaj u istoriji protokola vašeg vozila.

  

Aktivna sigurnost

Tokom aktivacije aktivnog modusa sigurnosti, mrežna usluga stalno će proveravati povezanost s GSM-om i koordinate vozila. U slučaju da vaše vozilo odvozi vučno vozilo ili u slučaju prekida veze, vlasnik trenutno prima obaveštenje o tome.

 

Zainteresovani ste za saradnju, ili vam je potreban savet iz oblasti kojima se bavimo?

Call Now Button