Pandora MINI je CAN BUS auto alarm sa RF identifikacijom.

  

Pandora Mini poboljšanije CAN sigurnosni sastav sa radiofrekvencijskom identifikacijom blokade protiv otuđenja. Operativan s originalnog ključa proizvođača, sastav pruža naprednu algoritamsku zaštitu i alarm. Povezuje se sa delovim vozila preko CAN dela i očitava razne statuse, uključujući onaj originalnog sigurnosnog sastava.

  

Opis sastava:

Radom preko radijske frekvencije od 2,4 GHz, identifikacija služi kao validacija vlasnika i sigurnosni kontrolni uređaj koji omogućuje alarmiranje bez upotrebe ruku ili preko dugmeta (potrebno umetnuti baterije CR2032, ne dolaze u kompletu). Podržava i validaciju PIN-om.

  

Potpuna sigurnost

Integrisani senzori udara, kretanja i 3D akcelerometar upotrebljavaju složene algoritme kako bi se osigurala prikladna reakcija na sve situacije. Sastav nadzire sva osetljiva područja: vrata, prtljažnik, poklopac motora, senzore, papučicu kočnice, napon itd.

  

Niska potrošnja energije

Sastav je energetski učinkovit – troši vrlo malo energije i ne sprečava sastave vozila od ulaska u stanje mirovanja.

  

Osiguranje kvalitete

Naše su delove dizajnirali inženjeri iz struke, a celi se proizvodni proces odvija u Rusiji. Ponosni smo na detaljnu kontrolu kvalitete svakog koraka proizvodnje u svrhu osiguranja najboljih mogućih rezultata.

  

Sve u jednom

Ovaj je kompaktni sustav sveobuhvatno rješenje za koje nisu potrebni dodatni moduli.

 

Zainteresovani ste za saradnju, ili vam je potreban savet iz oblasti kojima se bavimo?

Call Now Button