Danas je handsfree tehnologija vrlo popularna i rasprostranjena u svetu. U vreme kada su, zbog veće bezbednosti, pravila za korištenje telefona u vožnji sve strožija, handsfree uređaji ne služe samo za udobnost i komfor već postaju i stvarna potreba.

 

Bury CC 9048

Handsfree uređaj – Bluetooth hands-free komplet za korištenje mobilnog telefona u vožnji, poseduje 9 tastera daljinskog upravljanja i funkciju punjenja mobilnog telefona, kao i istoremeno spajanje 2 mobilna telefona sa uređajem, odlikuje ga jednostavna instalacija i rukovanje i kvalitetan zvuk.

Bury 9058

Handsfree uređaj – Bluetooth hands-free uređaj sa ekranom na dodir i dodatkom za punjenje mobilnih uređaja. Ekran na dodir omogućava ulazak u meni, pozivanje i podešavanje jačine zvuka. Punjač za mobilne uređaje omogućava vam da imate uvek napunjen uređaj koji možete koristiti u vozilu. Moguće je povezati dva uređaja na ovaj sistem. Omogućeno je i glasovno pozivanje kontakata sačuvanih u vašem mobilnom urešaju.

Zedex vam nudi bluetooth rešenja za sve vrste vozila i mobilnih uređaja renomiranih proizvođača Parrot i Bury. Ove uređaje, između ostalog, karakterišu stoprocentna kompatibilnost sa svim mobilnim, PDA i tablet uređajima, jednostavna ugradnja prilagođena svim vozilima (ISO konektor), dok se posebna pažnja poklanja kvalitetu zvuka.

Zainteresovani ste za saradnju, ili vam je potreban savet iz oblasti kojima se bavimo?