Danas je handsfree tehnologija vrlo popularna i rasprostranjena u svetu. U vreme kada su, zbog veće bezbednosti, pravila za korištenje telefona u vožnji sve strožija, handsfree uređaji ne služe samo za udobnost i komfor već postaju i stvarna potreba.

 

 

Parrot CK 3000

Handsfree uređaj – Omogućava glasovno biranje, koristi zvučnike vozila, odlikuje ga jednostavna ugradnja i korištenje i diskretan i elegantan dizajn.

 

Bury CC 9048

Handsfree uređaj – Bluetooth hands-free komplet za korištenje mobilnog telefona u vožnji, poseduje 9 tastera daljinskog upravljanja i funkciju punjenja mobilnog telefona, kao i istoremeno spajanje 2 mobilna telefona sa uređajem, odlikuje ga jednostavna instalacija i rukovanje i kvalitetan zvuk.

Zedex vam nudi bluetooth rešenja za sve vrste vozila i mobilnih uređaja renomiranih proizvođača Parrot i Bury. Ove uređaje, između ostalog, karakterišu stoprocentna kompatibilnost sa svim mobilnim, PDA i tablet uređajima, jednostavna ugradnja prilagođena svim vozilima (ISO konektor), dok se posebna pažnja poklanja kvalitetu zvuka.

Zainteresovani ste za saradnju, ili vam je potreban savet iz oblasti kojima se bavimo?