Spyball AB 6567

Alarm za motor – Odlikuje ga ultra niska potrošnja struje a sadrži sleep mod, statusnu LED diodu, fabričke kablove, vodootpornu kontrolnu centralu izuzetno malih dimenzija (80 x 88,5 x 31,7mm), tajni kod za isključenje u slučaju nužde, vodootporni radio daljinski upravljač promenljivog koda, blokadu motora, zvučni i vizuelni alarm, backup napajanje, međunarodnu sertifikaciju.

 

Šta je Spyball?

Spyball Motorcycle Electronics je brend kompanije Cobra Automotive Technologies, vodeće kompanije na evropskom tržištu elektronskih zaštitnih sistema za pokretnu imovinu, a čiji je Zedex ovlašćeni zastupnik i serviser.
Počev od prvog proizvedenog alarmnog sistema, Spyball alarmi se razvijaju za motocikle i skutere. Danas, rešenja se baziraju na najčešće jednoj platformi sa više različitih varijacija modela, u zavisnosti od tipa vozila, tržišta, prohteva vezanih za osiguranje i od budžeta.

 

Osobine Spyball alarmnih sistema:

 

  • Potpuna prilagodljivost zahtevima tržišta
  • Moguće postavljanje centralne alarmne jedinice u bilo koji položaj i pod bilo kojim uglom, zahvaljujući jedinstvenom senzoru pomeraja
  • Zadovoljeni obavezni standardi zahtevani u industriji motocikala i osiguranja
  • Zamenljivost sa ranijim verzijama modela

 

Revolucionaran pomak na polju alarmnih sistema za dvotočkaše predstavlja Spyball-ov patentirani senzor pomeraja. Senzor se sastoji od plastične kugle u kojoj se nalazi metalna kuglica. Prvobitno bazirana na ultrazvučnoj tehnologiji, danas se ta metalna kuglica kontroliše optičkim senzorom koji može detektovati pokrete motocikla i preko 360 stepeni.

Zainteresovani ste za saradnju, ili vam je potreban savet iz oblasti kojima se bavimo?

Call Now Button