Pandora ELITE

Pandora Elite je telemetrijski sistem za moderna vozila s direktnim povezivanjem na CAN deo. Snažni kompleks zaštite Pandora Elite ima niz modula i uređaja dizajniranih za zaštitu čitavog perimetra vozila i osiguranje stalnog nadzora od strane vlasnika.

Pandora LIGHT

Pandora Light je sveobuhvatni praktični sastav zaštite vozila, daljinskog pokretanja i telemetrije. Ima LCD daljinski upravljač s dvosmernom šifriranom komunikacijom koji omogućuje nadzor parametara vozila i sigurno izdavanje čitavog niza naredbi.

Pandora LIGHT PRO

Pandora Light Pro je sveobuhvatna praktična zaštita vozila, daljinsko upravljanje i sistem za telemetriju. Ugrađena 2xCAN, LIN dela omogućuju instalaciju sistema na gotovo svim vozilima, a specijalizirani ulaz IMMO/KEY omogućuje algoritamsko…

Pandora LIGHT+

Pandora LIGHT+ je CAN BUS auto alarm s dvosmernom komunikacijom, s daljinskim pokretanjem vozila, telemetrijskim funkcijama i daljinskim upravljačem s OLED ekranom.

Pandora MINI

Pandora Mini poboljšanije CAN sigurnosni sastav sa radiofrekvencijskom identifikacijom blokade protiv otuđenja. Operativan s originalnog ključa proizvođača, sastav pruža naprednu algoritamsku zaštitu i alarm.

Pandora MOTO

Pandora Moto je sigurnosno-servisni sistem za motocikle. Osnovna jedinica sistema smještena je u vodootpornom kućištu. Sistem radi s moto verzijom D-010 daljinskog upravljanja putem 868 MHz radijskog kanala.

Pandora Professional

Pandora PROFESSIONAL je apsolutni svetski prvak po pitanju nadzora i sigurnosti vozila. Apsolutni svetski prvak po pitanju nadzora i sigurnosti vozila, Pandora Professional složeno je rešenje koje uključuje sve raspoložive sigurnosne i servisne funkcije…

Pandora SMART

Pandora Smart je ultimativno rešenje za ključeve originalnih proizvođača opreme s radiofrekvencijskom identifikacijom blokade protiv otuđenja i najnovijim GSM modemom za integraciju u pametnim telefonima. 

Pandora SMART MOTO

Pandora SMART MOTO najmoderniji je GSM moto alarm na tržištu. Omogućuje potpunu kontrolu nad sustavom pomoću mobilne aplikacije (Android i iOS). Dizajnerski beskontaktni privezak za identifikaciju vlasnika u handsfree načinu rada…

Pandora SMART PRO

Pandora Smart Pro vrhunsko je rešenje proizvođača izvorne opreme s radiofrekvencijskom identifikacijom blokade protiv otuđenja i najnovijim GSM modemom za integrisanje pametnog telefona. Istovremeno pružajući sve prednosti napredne Pandora zaštite…

Zainteresovani ste za saradnju, ili vam je potreban savet iz oblasti kojima se bavimo?